Met pijn in ons hart moeten we melden dat de DWS Rommelmarkt ook in 2021 niet doorgaat.  Maar we komen wel met een leuk muzikaal alternatief op zaterdag 28 augustus: aan wie geef jij DWS kado?

De langdurige onzekerheid met betrekking tot de maatregelen en regels voor evenementen maakt dat we deze beslissing moeten nemen. De rommelmarkt commissie heeft naar allerlei mogelijkheden gezocht om de rommelmarkt op een andere manier te organiseren, maar er is helaas geen andere oplossing.

Voor het tweede opeenvolgende jaar blijft het Moespot plein leeg op de laatste zaterdag van augustus.
We snappen dat dit voor heel DWS en veel Achtervelders heel erg jammer is. Iedereen heeft immers prachtige spullen voor ons bewaard 😄 Uiteraard hopen we dat ze deze spullen bij de volgende rommelmarkt alsnog aan ons willen doneren. En voor onze vrijwilligers, we missen jullie enorm! We zullen jullie volgend jaar met open armen ontvangen en er een extra gezellige editie van gaan maken!

Alternatief
Maar DWS zou DWS niet zijn als we niet met een super leuk alternatief zouden komen op zaterdag 28 augustus! Aan wie geef jij DWS kado?

CONTACT ROMMELMARKT