Donateurs en Club tot 100

DWS is een gezellige en actieve vereniging van en voor Achterveld. We zijn het hele jaar door te horen en te zien in de omgeving. Neem muzieklessen op basisscholen of optredens bij carnaval, de avondvierdaagse, 4 mei, Sint-Maarten, Sinterklaas en Kerst. DWS verzorgt eigen opleidingen met gediplomeerde docenten. Daarnaast biedt DWS regelmatig leuke workshops aan. De vereniging is blij en trots op haar huidige sponsoren en donateurs! Alleen dankzij deze mensen en bedrijven kan een muziekvereniging blijven bestaan. Want wat is nu een Sinterklaasoptocht of carnavalsoptocht zonder muziek?

Wil jij de komende jaren nog genieten van de muziek van DWS? Dan kun je donateur worden of lid van de Club tot 100.

Donateurs zijn betrokken personen die jaarlijks een vaste bijdrage aan de vereniging doen.

De Club tot 100 zijn betrokken bedrijven, ondernemers en personen die het mogelijk maken dat DWS zeker tot zijn 100 jarig bestaan, in 2035, een groeiende en bloeiende vereniging blijft.
De deelnemers van de “Club tot 100” van DWS hebben de intentie om de komende jaren een sponsorbijdrage te doen ter grootte van het aantal jaren dat DWS bestaat (in 2020 € 85,-). Van deze bijdrage wordt jaarlijks een gezellige activiteit georganiseerd en korte update over DWS gegeven.  Als DWS 100 jaar bestaat wordt er een feestavond georganiseerd waarbij de “clubleden” VIP behandeling krijgen. Het zal hen aan niets ontbreken! Ook de vermelding van (bedrijfs)naam op de site zal niet ontbreken.

We hopen op uw bijdrage! Je kunt hiervoor onderstaand formulier invullen.

AANMELDEN ALS DONATEUR OF LID CLUB TOT 100

  • DD slash MM slash JJJJ