De muziek van DWS is niet meer weg te denken uit Achterveld. Sinds 1935 geeft onze muziek extra glans aan nationale feestdagen, carnaval, rondgangen en andere feestelijkheden. De rommelmarkt en het jaarlijkse DWS-feest Eropuit! trekken zelfs bezoekers uit de hele regio.
In 2022 is DWS 87,5 jaar, maar nog altijd jong van geest. Tijd voor een jubileumfeest!

DWS Reunion Dinnershow

zaterdag 29 oktober 2022 om 15.30 uur

DWS pakt op 29 oktober 2022 groots uit met een show waarin muziek, dans, slagwerk, toneel en diner elkaar afwisselen.
Oud-leden kunnen meespelen of -dansen.
En iedereen vanaf 16 jaar kan meespelen met de fanfare of drumband van DWS (4 lessen zijn wel noodzakelijk). Wie wil dat nou niet!?
Liever luisteren, kijken, proeven? Iedereen is welkom bij de Reunion!!

Ticketshop
Opgeven meespelen

KIJK, LUISTER EN PROEF

De Reunion Dinnershow wordt een genot om te zien, horen en proeven.
Zin om dit mee te beleven? Binnenkort start de kaartverkoop voor de Reunion Dinnershow via onze online ticketshop. Een kaartje kost € 22,50 per persoon (€ 10,00 voor kinderen tot 12 jaar), inclusief toegang en diner, exclusief drankjes.

DOE ACTIEF MEE

We bieden onze oud-leden en andere geïnteresseerden vanaf 16 jaar de mogelijkheid om op 29 oktober 2022 mee te spelen met DWS Blaast(fanfare) of drumband of mee te dansen met DWS Danst. Opgeven hiervoor kan via dit formulier, onder voorbehoud van beschikbaarheid van instrumenten.

DOE ACTIEF MEE

Er zijn veel mogelijkheden om op 29 oktober mee te spelen of dansen tijdens de Reunion dinnershow van DWS. Hieronder een samenvatting. Alle informatie is te vinden in de folder

Folder Reunion dinnershow

DWS DRUMT

Wil je graag een instrument leren spelen, was je eerder lid van DWS of kun je al spelen op een slagwerkinstrument? Na 4 lessen (wanneer je een instrument wil leren spelen), 2 repetities en de generale repetitie kun je al meespelen met DWS Drumt (drumband) tijdens de Reunion dinnershow op 29 oktober.

DWS BLAAST

Wil je graag een instrument leren spelen, was je eerder lid van DWS of kun je al spelen op een fanfare-instrument? Na 4 lessen (wanneer je een instrument wil leren spelen), 2 repetities en de generale repetitie kun je al meespelen met DWS Blaast (fanfare) tijdens de Reunion dinnershow op 29 oktober.

DWS DANST

Ooit lid geweest van de majorettes? Grijp dan nu de kans om mee te doen met een speciaal ontworpen dans voor oud-majorettes. Na 4 lessen en 2 repetities volgt de uitvoering op de Reunion Dinnershow.