Geen DWS activiteiten tot en met 6 april
Als gevolg van de aanvullende maatregelen tegen het corona-virus zijn er tot en met 6 april geen lessen, repetities en optredens van en door DWS.
 
DWS Reunion Dinnershow 18 april gaat niet door
Al vele maanden zijn wij druk met de organisatie van de DWS Reunion Dinnershow op 18 april, ter ere van het 85-jarig bestaan van DWS dit jaar. We waren dan ook blij met het enthousiasme waar we op konden rekenen. Van de vele vrijwilligers, andere verenigingen, de reünisten van DWS, de volwassenen die in 4 lessen een instrument leerden bespelen, al onze leden etc.
 
Vanwege de aanvullende maatregelen tegen het corona-virus, hebben we helaas ook moeten besluiten dat de DWS Reunion Dinnershow niet door te laten gaan op 18 april.
Maar, voor alle enthousiastelingen met ons, niet getreurd. Nadat er meer duidelijkheid is over het verloop van het coronavirus en de maatregelen hiertegen, zullen wij een nieuwe datum voor dit spektakel zoeken. Tegen die tijd zullen wij jullie hier weer over informeren.
 
Ook dan hopen we weer te kunnen rekenen op jullie enthousiasme, zodat we er samen een genot om te zien, horen en proeven van kunnen maken.
Heb je al een toegangskaart voor de DWS Reunion Dinnershow? Deze blijft gewoon geldig voor de nieuwe datum.

DWS Reunion Dinnershow

Nieuwe datum volgt…